ONDERNEMENDE 
UITDAGING?

Impacqt Bedrijfsoplossingen helpt je graag verder!

ONZE CORE BUSINESS

Wij zijn gespecialiseerd in vier disciplines.
Hierin ligt de nadruk op duurzaamheid en No Cure No Pay.

Financieren

ADVIES/BEGELEIDING

MANAGEMENT/COACHING

SAMENWERKEN
my studio


Financieren

Je plannen realiseren is veel meer dan het beschikbaar krijgen van kapitaal: Vreemd- en eigen vermogen, liquiditeit en track-record is minstens zo belangrijk. En hoe sta je in het delen van zeggenschap? Goed gefinancierd zijn betekent: passende producten bij optimale condities waarbij de intenties van de kapitaalverstrekker vaak wordt onderschat! Je moet er toch niet aan denken dat je een lening na 3 jaar moet aflossen terwijl je net resultaat begint te halen…

Of het nu gaat om financieren met vreemd vermogen: (bancair) krediet, lease, factoring, obligaties etc., of eigen vermogen zoals participanten/ externe investeerders als angels of informals of misschien Crowdfunding. Wij gaan voor de beste match in jouw situatie. En vergeet vooral de subsidiemogelijkheden niet!

my studio


Adviseren & begeleiden

Als ondernemer versta jij je vak. Je gelooft in je plan. Maar hoe krijg je investeerders enthousiast? Heb je de haalbaarheid getoetst? Zijn je plannen goed onderbouwd en hoe verzorg je de presentatie? Bewandel hiervoor de juiste paden en spreek de taal van de financier. Wij helpen je hierbij.

Ook bij een ander bedrijfskundig probleem komen we graag met je praten. Wij luisteren naar je verhaal en stellen vragen. Soms is een enkel gesprek of quick scan voldoende. Vaker is een grondige analyse gewenst om tot een goede oplossing te komen. Wij kunnen assisteren bij de uitvoering.

my studio


Management & coaching

Hoewel twee verschillende disciplines toch vertonen ze ook overeenkomsten. Waar management soms nodig soms achterhaald is, wint coaching aan belangstelling. Al is het alleen om je persoonlijke effectiviteit te verbeteren. Eens sparren en je gedachten of acties spiegelen helpt je verder. Naar een ander niveau als je wilt.

Eén ding staat vast: je wereld wordt er groter van en je gaat betere beslissingen nemen. Die bagage krijg je mee!

my studio


SAMENWERKEN

Wanneer één ding zeker is voor de nabije toekomst dan betreft dit: onzekerheid.

Om je hiertegen te wapenen zal je regelmatig jouw kompas moeten herijken. Verder kijken dan je eigen zaak, coöperatief samenwerken en hierin kennis durven te delen. Een brede oriëntatie is dan van groot belang. Wij vormen een team waarop je kunt rekenen!

SAMENWERKEN? Neem contact met ons op!